Η Σκορδά πήρε θέση για τον Λιάγκα και τον ΑΝΤ1

Στο πρωινό προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1!

Μετά τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή προγράμματος, Τζώρτζη Ποφάντη ότι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα επιστρέψουν στο δεύτερο μισό της σεζόν, η Φαίη Σκορδά πήρε θέση στον αέρα της εκπομπής της! Η παρουσιάστρια τόνισε: «Κρατάω μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και το «Είμαστε ένα» το είδα και στους εργαζόμενους και στα στελέχη και σε μια αγωνία για έναν κοινό στόχο που για μένα είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν κοινό στόχο μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, κρατάω τα σίριαλ, για μένα αυτό είναι το συν φέτος.»!

Και πρόσθεσε: «Τώρα, από την άλλη, για τον Γρηγόρη και για τον Γιώργο, άσχετα από τις αποφάσεις που παίρνει ένα κανάλι, τα στελέχη, ο οποιοσδήποτε, λάθος ή σωστό, είναι δύο ονόματα που καλώς ή κακώς για να κρίνεις έναν παρουσιαστή τον κρίνεις αντικειμενικά, τον συμπαθείς ή τον αντιπαθείς, βάζεις κάτω στο βιογραφικό τους το τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Έχουν κάνει διαφορετικά πράγματα; Ναι. Έχουν δουλέψει πάρα πολλά χρόνια; Ναι. Το έχουν κάνει με επιτυχία; Ναι. Άρα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι».

Και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που δεν ξεχνά και τόνισε:«Με συγχωρείτε, μου ήρθαν θύμησες. Γιατί ήμουν μέλος ενός πρότζεκτ πέρυσι και όσο να ‘ναι… Εγώ αυτό που εύχομαι είναι όλο αυτό να έχει μια συνέχεια και φυσικά κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Γιώργου και του Γρηγόρη. Ας είμαστε ένα από τον αρχή έως το τέλος. Συγγνώμη, αλλά ήθελα να το πω».

gossip-tv.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο