Η Νικολέτα Ράλλη μιλά στην Σταμάτη για τον Γιώργο Μαυρίδη (βίντεο)

Έτσι γνωρίστηκαν, έτσι ερωτεύτηκαν Η παρουσιάστρια μιλά στην Σάσα για τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη είναι ζευγάρι και η παρουσιάστρια παραδέχεται τον έρωτά της με μοναδικό τρόπο στην Σάσα Σταμάτη. Η Νικολέττα… λιώνει για τον Γιώργο μπροστά στην κάμερα και ο ερωτάς της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Αλήθεια, τι έκανε στο παλικάρι και το μάγεψε;

«Τίποτα δεν του έκανα! Αμάν! Αυτός φταίει… Δεν κάλεσα εγώ τον Γιώργο, ο Νίκος Αναδιώτης τον κάλεσε και ο Νίκος Παρτσώλης. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Καμία σχέση…», λέει η Νικολέττα Ράλλη.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και πρόδωσαν τη σχέση τους: «Ποιοι πιστεύουν ότι οι φωτογραφίες στο περιοδικό ήταν στημένες; Δεν με νοιάζει! Άμα είσαι καλά δεν σε νοιάζει τίποτα Σάσα! Δεν ενοχλήθηκα όταν βγήκαν οι φωτογραφίες αλλά με πείραξε το γεγονός ότι δεν με πήραν τηλέφωνο από το περιοδικό να μου το πουν και το είδα πρώτη φορά στο περιοδικό. Ξέρεις πολύ καλά ότι όταν υπάρχει φωτογραφικό υλικό σε παίρνουν πάντα οι άνθρωποι του περιοδικού να σου πουν έχουμε αυτό κι αυτό, θες να γράψουμε κάτι; Ή το κόβεις γιατί έχεις καλές σχέσεις ή λες κάτι. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο